Alles over zwemmen, aquasporten & 50+ trainingen in het water

Zwemslagen verbeteren

Zwemslagen verbeteren

Verbeter uw zwemslagenEr zijn vele redenen waarom u uw zwemslagen wilt gaan verbeteren. Want misschien heeft u altijd al van zwemmen gehouden, doet u regelmatig mee met een zwemtraining of bent u geïnspireerd geraakt door de professionele wedstrijdzwemmers die geregeld prijzen scoren. Het is dan ook niet zo raar dat de zwemsport jaarlijks door vele mensen op recreatief of op wedstrijdniveau wordt beoefend.

Uw zwemslagen verbeteren kunt u op verschillende manier doen. Want sommige mensen vinden het heerlijk om in groepsverband te gaan zwemmen en mee te doen met een les Trimfit of Conditiezwemmen.
Maar het is ook heel goed mogelijk om zelf uw zwemslagen te gaan verbeteren. Want met de juiste informatie, een goede motivatie en met geduld kunt u uzelf prima ontwikkelen tot een (ver) gevorderde zwemmer.

 

 

Neem de tijd

Leer gemakkelijk nieuwe zwemslagenBij het verbeteren van uw zwemslagen is het allereerst belangrijk om de juiste focus te krijgen. Want door het bekijken van filmpjes over zwemmen, het lezen van teksten of boeken en het observeren van andere (gevorderde) zwemmers, raakt u steeds meer gemotiveerd.
Door u hier wat meer in te verdiepen, kunt u ook steeds gerichter nadenken over welke doelen u wilt gaan bereiken. Want welke zwemslagen wilt u eigenlijk gaan aanleren of verbeteren? Wilt u misschien uw zwemtijden sneller maken of wilt u deze doelstelling graag combineren met een andere?

Het bereiken van de gewenste doelen kan best wat tijd kosten; want stuwing/watergevoel bij een bepaalde zwemslag moet nu eenmaal opgebouwd worden. Maar wanneer het uiteindelijk is gelukt, zal de voldoening groot zijn. En vergeet daarbij natuurlijk niet dat u al die tijd ook aan uw gezondheid heeft gewerkt!

Heb dus geduld, wees positief en blijf het vooral proberen wanneer het even niet gaat zoals u graag wilt.

Wellicht interessant voor jou

Om met meer resultaat je doelen te bereiken

Of u nu uw zwemslagen wilt verbeteren of deze gaat perfectioneren, het kan door regelmatig te gaan zwemmen. Dat u daarbij ook gaat afvallen, een betere conditie krijgt, meer spiermassa opbouwt en stress gaat verminderen, is natuurlijk mooi meegenomen!
Met onze speciale zwemproducten, combineert u niet alleen deze doelstellingen, maar haalt u hier ook nog eens extra resultaat bij. Ga dus met onze zwemschema’s, e-books of met de Sportbibliotheek aan de slag en behaal meer resultaat dan ooit tevoren!

Ga alvast goed van start met ons E-book

Je download 'm helemaal gratis!

Gaan zwemmen is niet zo moeilijk! Maar vorderingen behalen en behouden meestal wel. Want de meeste zwemmers doen maar wat en daarmee ga je niet de resultaten krijgen die je graag zou willen. Maar als je weet wat je doet, komen die resultaten wel sneller dichterbij. En wij helpen je hier natuurlijk graag bij!

Met veel ervaring in de wereld van het zwemmen, bieden we je de hulp die je wellicht nodig hebt. Wil jij ook gratis het het e-book ‘20 tips om prettiger en effectiever te zwemmen‘ downloaden? schrijf je dan snel in! Want dan heb je de eerste stap al gezet!

Je voornaam:

Je email:

 

* Je ontvangt dan onze wekelijks onze supertips in je mailbox. Zo ga je fantastisch van start met je sport, voeding en leefstijldoelen!

Naar top