Alles over zwemmen, aquasporten & 50+ trainingen in het water

Zwem-APK

Ben jij nog zwemvaardig en zwemveilig?

Met een zwem-APK zwem je weer zoals vroeger
Zelf aan de slag met zwemmen

Kun jij nog goed zwemmen? Zo goed als vroeger? Of is er in de loop der jaren wat veranderd? Veel mensen hebben vroeger wel leren zwemmen, maar beginnen langzamerhand hier angst voor te krijgen. Want misschien ben je weleens het water in gegaan en heb je gemerkt dat je nauwelijks meer vooruit komt in het water. En dat kan een enge ervaring zijn. De stap om nog een keer te gaan zwemmen zal hierna niet heel groot zijn.

Deze verleerde zwemmers zijn waarschijnlijk weinig meer in het in het zwembad te vinden. En dat is zonde, want goed kunnen zwemmen is van groot belang. Stel je dan ook eens voor dat je nooit meer op een prettige manier naar de zee of de recreatieplas kunt. Of dat je niet meer mee kunt doen met tal van activiteiten op en rondom water. Dat je niet meer met je (klein) kinderen kunt zwemmen. Waterrijke omgevingen vermijden is dus eigenlijk geen doen.

Wordt weer zwemvaardig

En ga weer genieten van de vele voordelen van het zwemmen

Zwemmen is een basisbeweging en dat verleer je niet. Tenminste als je vroeger de zwemslagen wel hebt aangeleerd. Maar je stuwing (de kracht waarmee je vooruit komt) kan wel verminderen en daardoor lijkt het alsof je het zwemmen verleerd bent. Gelukkig is daar wel wat aan te doen en dat is door het zwemmen weer op te pakken! Doe dat natuurlijk wel op een veilige manier en nooit alleen.

Met een Zwem-APK van EerlijkSportAdvies ga je samen met een ervaren zweminstructeur het water in. Je bouwt je zwemvaardigheid weer op en doet dat op een veilige manier. In 3 trainingen proberen we je weer naar je oude niveau te brengen, zodat je weer kunt gaan genieten van het zwemmen. Mocht het in deze 3 trainingen niet lukken, dan stel je samen met de instructeur een plan van aanpak samen.

De kosten voor het zwem-APK zijn € 149,95 excl. reiskosten voor 3 contactmomenten (en trainingen). Het Zwem-APK bestaat dan ook uit:

♦  Intakegesprek

♦  Test aan de hand van de verschillende zwemdiploma’s

♦  Je zwemniveau weer opbouwen

♦  Je zwemvaardigheid en veiligheid verder vergroten

♦  Afsluitend gesprek

 

Maar let op: vanwege de grote vraag zijn de plekken voor een Zwem-APK beperkt. Wees er dus snel bij!

Zwemmen en sporten in het zwembad

Vraag je zwem-APK nu aan

En wij maken je weer zwemveilig!

Dus je wil weer zwemvaardig en zwemveilig worden? Dat is een geweldige keuze, want je investeert in jezelf Vul dus snel je gegevens in en wij nemen zo contact met je op.

    Naar top