Alles over zwemmen, aquasporten & 50+ trainingen in het water

Speciale programma’s

Gerichter met zwemmen & aquasporten aan de slag

De speciale programma's helpen je hierbij
Speciale programma's over zwemmen en aquasporten

Zoveel mensen, zoveel verschillende wensen… Iedereen wil gezonder worden, maar de manier waarop kan heel wisselend zijn. Daarnaast heeft iedereen natuurlijk ook zijn of haar eigen redenen om met zwemmen, aquatrainingen of een andere sport bezig te zijn. En dat is misschien ook het mooie… Want er bestaat geen standaard aanpak voor goede voornemens! Ieder bereikt zijn of haar doelen op een andere manier.

Wil jij ook aan je gezondheid werken, dan heb je waarschijnlijk ook al over jouw droombeeld gefantaseerd. Dit beeld is in eerste instantie wat algemener en wordt ook wel je doelstelling genoemd. Met de speciale programma’s ga je dan ook gerichter met je favoriete wensen aan de slag. En omdat we weten dat ieder persoon en ieder doel anders kan zijn, is geen speciaal programma hetzelfde.

 

Momenteel worden er speciale programma’s ontwikkeld, welke (na de lancering) te bestellen zijn in de webshop van de Sportbibliotheek. Wil jij als eerste op de hoogte zijn als een online cursus beschikbaar is, schrijf je dan voor de wekelijkse supertips van EerlijkSportAdvies.

Onder-constructie-ESA

Aan de slag met zwemmen & aquasporten

Wat wil jij voor doelen bereiken?

Zwemmen & aquasporten zijn geweldig voor je gezondheid. Bekijk op de Sportbibliotheek welke sportdoelen jij kunt gaan bereiken.

Algemeen welbevinden

♦ Conditie opbouwen

♦ Effectief afvallen

♦ Zelfvertrouwen vergroten

♦ Stresshantering

♦ Spiermassa opbouwen

♦ Schoonheidsideaal


Naar top