Alles over zwemmen, aquasporten & 50+ trainingen in het water

Personal (aqua) training

Personal (aqua) training

Je eigen zweminstructeur tot je beschikking
Three male swimmers doing free style in different swimming lanes

Personal training is hot! Want met je eigen trainer boek je geweldige resultaten en kun je dus op een perfecte manier jouw droomwensen nastreven. Daarnaast zorgt de personal trainer er natuurlijk ook voor dat je de behaalde resultaten ook nog eens behoudt.

Maar wat als je nu eens niet naar de sportschool aan de apparaten wilt hangen? Of buiten in de modder oefeningen wilt doen? Misschien past een personal training in het zwembad wel beter bij je! En dat kan met de personal (aqua) trainingen van EerlijkSportAdvies.

Wanneer je fitter wilt worden of beter wilt leren zwemmen, is een personal (aqua) training dus de beste keuze. Samen met je coach stel je doelen vast en ga je met je persoonlijk plan van aanpak aan de slag. En die doelen kun je helemaal zelf bepalen! Want wil je met zwemmen of aquasporten ook een betere conditie of bredere schouders, dan kan dat. Of misschien wil je wel jouw buik- en bilspieren aanpakken om summerproof te worden? Jouw persoonlijke doelen komen zo snel in zicht.

Aan de slag met jouw coach

Een zwem- en sportinstructeur met 15 jaar ervaring!

Personal (aqua) trainer MichaelIeder mens is anders en daarom is er geen perfecte manier van trainen. Maar als je jouw gebruiksaanwijzing kent, kun je vorderingen maken die je niet voor mogelijk had gehouden. En juist een persoonlijk aanpak is de manier van werken van onze coaches. Want zo haal je de beste resultaten en behoudt je ze ook nog eens. Gaandeweg wordt je zo getraind dat je het uiteindelijk helemaal zelf kan!

Onze zweminstructeur Michael heeft meer dan 15 jaar ervaring in de zwem- en fitnessbranche. Hij is dus de persoon om je met succes naar je doelen te brengen. Michael kent de kneepjes van het vak en zal je motiveren om je doelen steeds verder te verleggen. Dit doet hij met een positieve aanpak, zodat je snel weer zin in de volgende training krijgt. En met al zijn ervaring in het trainen van mensen, is geen probleem voor hem te gek.

Wil je meer lezen over Michael, klik dan hier.

 

Maar let op: want deze trainer heeft maar enkele plekken beschikbaar. Wees er dus snel bij!

Op welke locatie vindt de training plaats?

Aan huis, in het zwembad of op een buitenlocatie

De personal (aqua) trainingen kunnen op verschillende locaties plaatsvinden. Want misschien wil je wel je zwemslagen verbeteren in het zwembad in jouw omgeving. Of heb je een eigen zwembad aan huis en wil je daar gaan trainen. En het is zelfs mogelijk om een combinatie te maken! Dus de ene keer zwemmen en afsluiten met een pittige aquabootcamp training. De andere keer ga je naar het bos om daar te trainen. Jouw wensen en de verschillende mogelijkheden zullen in het persoonlijke plan van aanpak worden meegenomen.

 

Details van een personal (aqua) training:

€ 49,95 per 60 minuten (exclusief reiskosten en zwemkaartjes)

Ook interesse in een personal (aqua) training?

Neem snel contact met ons op voor meer informatie