Alles over zwemmen, aquasporten & 50+ trainingen in het water

Klaar voor de start?

Wil je starten of beter worden met zwemmen?

Dan is een goed begin het halve werk!
Zwemmen met een doel

Er wordt wel eens gezegd: een goed begin is het halve werk… En zeker wanneer je met zwemmen je sportdoelen wilt gaan nastreven, is het verstandig om te weten hoe je er nu voor staat. Want als je je huidige situatie weet, kun je gerichter (en effectiever) aan de slag gaan.

Om je te helpen met je goede start, hebben de coaches van EerlijkSportAdvies een aantal tools voor je ontwikkeld. Door te klikken op één van de links ga je naar onze Sportbibliotheek. Hier vindt je de tools die je kunt gebruiken om je beginsituatie te testen of een goede start te maken. Daarbij is het belangrijk om niet te schrikken van een negatieve uitslag. Want je gaat juist werken aan je gezondheid en daar mag je trots op zijn!

Ga alvast goed van start met ons E-book

Je download 'm helemaal gratis!

Gaan zwemmen is niet zo moeilijk! Maar vorderingen behalen en behouden meestal wel. Want de meeste zwemmers doen maar wat en daarmee ga je niet de resultaten krijgen die je graag zou willen. Maar als je weet wat je doet, komen die resultaten wel sneller dichterbij. En wij helpen je hier natuurlijk graag bij!

Met veel ervaring in de wereld van het zwemmen, bieden we je de hulp die je wellicht nodig hebt. Wil jij ook gratis het het e-book ‘20 tips om prettiger en effectiever te zwemmen‘ downloaden? schrijf je dan snel in! Want dan heb je de eerste stap al gezet!

Je voornaam:

Je email:

 

* Je ontvangt dan onze wekelijks onze supertips in je mailbox. Zo ga je fantastisch van start met je sport, voeding en leefstijldoelen!

website Sportbibliotheek

De Sportbibliotheek helpt je bij het zwemmen

De juiste steun in de rug om je zwemdoelen te bereiken

Bij EerlijkSportAdvies coachen we onze klanten om hun favoriete sport, voeding en leefstijldoelen te halen. Dit doen we niet alleen Face tot Face, maar ook online met de speciaal ontwikkelde Sportbibliotheek. Met onze speciale aanpak zorgen we ervoor dat men op eigen kracht zijn of haar doelen kan bereiken. En niet alleen op korte termijn, maar het hele leven lang!

Vanuit 15 jaar ervaring in de Sport & Leisure branche weten we maar al te goed wat de meeste mensen willen bereiken. Samengevat betekent dit dat we uitgaan van een aantal doelstellingen. Hierbij kun je denken aan:

 Algemeen welbevinden

♦ Conditie opbouwen

♦ Effectief afvallen

♦ Zelfvertrouwen vergroten

♦ Stresshantering

♦ Spiermassa opbouwen

♦ Schoonheidsideaal

 

Met een goede start wordt het bereiken van deze doelstellingen een stuk gemakkelijker. En gebruik je hierbij een aanpak die echt bij jou past, dan zul je successen behalen die je niet voor mogelijk had gehouden. De coaches van EerlijkSportAdvies begeleiden je hierbij graag of gebruik alle informatie, e-books, tools, speciale programma’s en online cursussen van de Sportbibliotheek.

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*

Naar top