Alles over zwemmen, aquasporten & 50+ trainingen in het water

Kennisplatform

Het Kennisplatform

Voor het juiste steuntje in de rug bij zwemmen & aquasporten
Werken aan je schoonheidsideaal

Bij het bereiken van je doelstelling is niet alleen goed begin zeer belangrijk, maar natuurlijk ook het moment dat je daadwerkelijk in actie komt. En vanuit de praktijk weten we hoe goed het in het begin gaat en hoe moeilijk het na verloop van tijd voor veel mensen wordt. Vaak is dat het moment dat je steeds meer teleurstellingen te verwerken krijgt en uiteindelijk stopt met je goede voornemens. En dat kan nooit de bedoeling zijn, wanneer je een trip naar het zwembad maakt!

Tijd voor actie dus! En actie waarbij je precies weet wat je doet en wat je te wachten staat. Dat is niet alleen heel overzichtelijk, maar het biedt ook veel houvast. Het Kennisplatform is hier dan ook speciaal voor ontwikkeld. Want met honderden artikelen over sport, voeding en leefstijl weet je precies hoe je resultaten met zwemmen, aquasporten of een andere sport moet behalen. En met de vele tips, tools, afspeellijsten, logboeken, oefeningen en schema’s worden je goede voornemens dit keer wel een succes!

Slimmer en effectiever je doelen bereiken

Met het onderdeel wat het beste bij je past

Om toegang te krijgen tot het Kennisplatform heb je een ticket nodig. En aangezien iedereen andere persoonlijke doelen heeft, heb je dan ook verschillende keuzes:

 

Met een basis ticket krijg je toegang tot het onderdeel SportAdvies. Hier vindt je het onderdeel ‘een levenlang zwemmen’ met uitgebreid beschreven oefeningen, zwemslagen, tips, filmpjes en nog veel meer. Zo ga je beter voorbereid naar het zwembad.

Een normaal ticket geeft toegang tot de onderdeel SportAdvies, Voedingsadvies en Leefstijladvies. Zo wordt je niet alleen een expert met zwemmen of aquasporten, maar kun je nog veel meer goeds voor je leven doen. Een ideale combinatie van sport, voeding en leefstijl dus!

Een gouden ticket geeft toegang tot alle onderdelen van het Kenniscentrum en tot ‘Advies per email’. Zo kun je al je problemen bij jou persoonlijke coach neerleggen en heb je een stevige steun in de rug.

 

Een ticket bestel je gemakkelijk en snel in de webshop van de Sportbibliotheek. Want binnen 5 minuten heb je al toegang tot alle informatie die het Kennisplatform te bieden heeft. En dat niet voor een maand of een jaar, maar voor een levenlang!

Gezonde medewerkers met het Kennisplatform

Het Kennisplatform is ook voor bedrijven

Want gezonde medewerkers, dat wil toch elke werkgever?

Elk bedrijf zou een gezond bedrijfsimago moeten nastreven en de medewerkers stimuleren om met de gezondheid bezig te zijn. Of dit nu om meer vitaliteit, een gezonder gewicht, beter met stress omgaan of het vergroten van het zelfvertrouwen en de assertiviteit gaat; Iedere werknemer gaat beter presteren (en is minder vaak ziek) als deze gezonder wordt.

Alle (midden- en klein) bedrijven kunnen voor hun werknemers een toegangsticket voor het Kennisplatform bestellen. Zo kunnen zij zelf met hun sport, voeding en leefstijldoelen aan de slag. Voor meerdere werknemers per bedrijf betaald u ook minder per ticket. Neem dus snel een kijkje op de website van de Sportbibliotheek.

Naar top