Alles over zwemmen, aquasporten & 50+ trainingen in het water

E-books

E-books

Stapsgewijs aan de slag met je doelen

E-books over zwemmen en zwemles

Wanneer je zelf aan de slag wilt gaan met het aanleren en verbeteren van de zwemslagen of een ander doel, dan is goede informatie zeer belangrijk. Want hoe pak je dit aan? Waar moet je allemaal aan denken en wat moet je vooral niet doen? Het zijn allemaal vragen die beantwoord moeten worden voordat je het gewenste resultaat bereikt.

Wij helpen je dan ook graag met onze speciale E-books! Met interessante informatie, duidelijke afbeeldingen, een handig stappenplan en zeer bruikbaar tips, kun je zelf aan de slag met je persoonlijke zwemtraject.

Wij bieden de volgende handige E-books aan, welke je kunt bestellen in de webshop van onze Sportbibliotheek. Zo heb je direct toegang tot het door jou bestelde e-book.

Zwemles & Zwemmen

E-book “Leer uw kind zelf zwemmen”

E-book Leer uw kind zelf zwemmen

Bij welk zwembad of aanbieder je kind ook zwemt, zelf gaan oefenen kan je veel voordelen opleveren. Ga dan ook direct met ons E-book (stapsgewijs) aan de slag en leer je kind de belangrijkste vaardigheden van het Nederlandse Zwem-ABC.

Met duidelijk omschreven oefeningen, heldere afbeeldingen en handige adviezen, kan je kind eerder starten, zal het zwemtraject sneller verlopen en kun je alvast veel kosten besparen. En dat is voor jouw kind, maar ook voor jezelf een stuk prettiger.

 

Leer uw kind zelf zwemmen
170 blz – € 9,95 –

 PDF – formaat –

Bekijk een voorbeeld van dit e-book

E-book “Leren zwemmen voor volwassenen”

leren zwemmen voor volwassenen

Altijd al willen leren zwemmen en wil je nu starten? Dan is dat een goede beslissing, waar we je graag bij helpen! Want met dit handige E-book kun je (stapsgewijs) op je eigen manier aan de slag gaan en leer je de belangrijkste vaardigheden van het Nederlandse Zwem-ABC.

Met duidelijk omschreven oefeningen, heldere afbeeldingen, handige adviezen en natuurlijk veel informatie, zul je steeds zwemveiliger en zwemvaardiger worden. Het E-book is dan ook een must voor volwassenen die (weer) willen leren zwemmen.

 

Leren zwemmen voor volwassenen
172 blz – € 9,95 –

 PDF – formaat –

Bekijk een voorbeeld van dit e-book

E-book “Zwemschema’s”

e-book zwemschema'sMet de speciale zwemschema’s kan iedereen aan de slag, wat het beginniveau ook is! Zo kan een beginnende of verleerde zwemmer de bekende zwemslagen aanleren en steeds zwemvaardiger worden. Hierna is het tijd om de verschillende zwemslagen te verbeteren en misschien zelfs nieuwe slagen (zoals de vlinderslag en samengestelde rugslag) aan te leren.

Natuurlijk is het mogelijk om jezelf te blijven ontwikkelen in de zwemsport! Want je leert ook werken met het gevoelscijfer, gaat aan de slag met keerpunten en kan trainingen verzwaren door gebruik te maken van de FITT-factoren. In de zwemschema’s vindt je zelfs ‘droge oefeningen’, waarmee je jouw zwemspieren nog sterker kunt maken.

 

Zwemschema’s
105 blz – € 6,95 –

 PDF – formaat –

Bekijk een voorbeeld van dit e-book

Sport, voeding & leefstijl

 

E-book “Sportief & Vitaal”

E-book Sportief en VitaalOf je nu wilt effectief wilt afvallen, de conditie of spiermassa wilt opbouwen of gewoon lekker wil bewegen; met dit e-book haal je het meeste resultaat uit je trainingen. Want welke sport je ook beoefent, met goede informatie en handige adviezen komt jouw persoonlijk doelstelling steeds dichterbij.

 

Sportief & Vitaal
169 blz – € 9,95 –

 PDF – formaat –

Bekijk een voorbeeld van dit e-book

E-book “Meer weten over eten”

e-book Neer weten over etenMet dit speciale E-book ga je (stapsgewijs) aan de slag met het aanpassen van je voedingspatroon. Je leert de slechte voeding en moeilijke momenten herkennen en gaat deze naar jouw gezondere voorkeuren aanpassen. Gaandeweg wordt je nieuwe voedingspatroon dus gezonder, zonder dat je hier veel voor hoeft te laten.

 

Meer weten over eten
120 blz – € 9,95 –

 PDF – formaat –

Bekijk een voorbeeld van dit e-book

E-book “Totaal in balans”

E-book Totaal in balansLichamelijke en geestelijk in balans komen kan met dit speciale e-book. Want hoe krijg je jouw lichaam weer in een goede gezondheid en hoe wordt je weerbaarder tegen de hedendaagse stressinvloeden? Door stapsgewijs met de informatie, adviezen en tips uit dit e-book aan de slag te gaan, zul je jezelf in korte tijd veel beter gaan voelen.

 

Totaal in balans
125 blz – € 9,95 –

 PDF – formaat –

Bekijk een voorbeeld van dit e-book