Alles over zwemmen, aquasporten & 50+ trainingen in het water

Zwemkleding

Zwemkleding

Zwemkleding

Zwemmen en aquasporten doe je natuurlijk in je zwemkleding. Het is goed om te starten met een leuk nieuw badpak of stoere zwembroek, maar hou die toekomstige beloningen ook in je achterhoofd.

Want hoe leuk is het als je die zwemkleding koopt als je jouw eerste doel gehaald hebt?

Jezelf regelmatig belonen met leuke badkleding, een lekkere badjas, zwemmaterialen of een leuk boek over zwemmen… Het zorgt ervoor dat je motivatie hoog blijft en je de online programma’s helemaal afrond. Met alle mooie resultaten tot gevolg!

Zwemkleding van goede kwaliteit, bestel je dan ook bij betrouwbare aanbieders. We adviseren je om deze bij onze affiliate partners Zwemshop.com en Decathlon te bestellen, zodat je bij een erkende aanbieder jouw spullen haalt. Zo zwem of aquasport je toch net iets fijner!

Decathlon

In de zwemwinkel van Decathlon vind je alles wat je nodig hebt voor recreatief zwemmen, wedstrijdzwemmen, open water zwemmen en aquagym. Ze hebben een ruime keuze aan zwemkleding, zwemmaterialen en zwemaccessoires voor volwassenen, kinderen en baby’s. Ook hebben ze zwemartikelen voor de allerkleinsten om te leren zwemmen.

Decathlon
Badmuts

Badmuts

Via Decathlon
Zwembrillen

Zwembrillen

Via Decathlon

Zwemshop.com

Zwemshop.com is de leukste zwemwinkel op internet! Ze bieden zwem(sport) producten en accessoires aan via hun internetwinkel. De producten zijn van bekende merken en van goede kwaliteit! Met de producten is het plezierig en leuk spelen en zwemmen in het water!

Zwemshop.com
Badmuts

Badmuts

Via Zwemshop.com
Zwembrillen

Zwembrillen

Via Zwemshop.com