Alles over zwemmen, aquasporten & 50+ trainingen in het water

Heerlijk ontspannen

Young business man is meditating to relieve stress of busy corporate life

Hoe ga jij ontspannen?

Met een leeg hoofd bereik je veel meer

Hoe kun je het beste resultaat halen? Met een goede motivatie, de juiste focus en een leeg hoofd. Ontspannen is dus ontzettend belangrijk, want het zorgt ervoor dat je kunt blijven zwemmen en of aquasporten.

Misschien ben je wel vol goede moed begonnen aan de online programma’s. En waarschijnlijk merk je dat het na een tijdje steeds moeilijker wordt om vol te houden. Aan zoveel kanten wordt aan je getrokken dat het moeilijk is om je focus op het sporten te houden. En door al die afleidingen zal je eerder geneigd zijn te stoppen met je goede voornemens.

Ontspannen, maar ook meditatie, Mindfulness en zelfhypnose zijn de perfecte tools om je motivatie hoog te houden. Met een uitgeruste geest kun je het negatieve stemmetje in je hoofd makkelijker negeren en zal je minder snel twijfelen om naar het zwembad te gaan. Daarnaast kun je natuurlijk je de ontspanning naar je eigen huis of tuin brengen. Iets wat de laatste jaren steeds populairder is geworden.

In samenwerking met onze affiliate partner Out at Home (NL) en Happy with Yoga, willen je laten kennismaken met ontspannen in je eigen huis of tuin. Dat scheelt je weer een trip naar de zonnestudio, sauna of spa. Niet voor niets zijn deze ontspannende producten zeer populair en zelfs te gebruiken voor een koude training van Wim Hof wat weer een ander soort ontspanning met zich meebrengt.

Out at Home (NL)

Out at Home is het online warenhuis voor outdoorartikelen rondom het huis. Ze hebben meer dan 15 jaar ervaring in online verkoop van bovengrondse zwembaden, hottubs en Jacuzzi’s. Daarnaast verkopen ze ook andere producten die het tuinleven nog aangenamer maken.

Out at Home
Zwembaden

Zwembaden

Gemakkelijk een zwembad in je eigen tuin krijgen. Zowel voor het inspannen als het ontspannen.
Hottub, Jacuzzi en Spa

Hottub, Jacuzzi en Spa

Heerlijk relaxen met je eigen Jacuzzi, dat wil toch iedereen? En misschien ook wel voor een koudetraining.
Watersport & outdoor

Watersport & outdoor

Zoveel leuks voor in, op en rondom het water! Neem zeker even een kijkje op deze pagina.

Happy with Yoga

Rolf en Melanie van Happy with yoga zijn jouw dagelijkse inspiratiebron voor Yoga, Mindfulness, Meditatie en een Geweldig leven!
Met hun cursussen, workshops, retreats en e-books helpen ze jou om door middel van Yoga je leven met passie en inspiratie te leven. Een leven met een sterk gezond lichaam en een gezonde geest.

Happy with yoga
Leer yoga (basiscursus)

Leer yoga (basiscursus)

Een zeer handige basiscursus om de yoga bewegingen onder de knie te krijgen. Met alle positieve effecten voor je gezondheid die je daarbij cadeau krijgt.
Duik de wereld van yoga in

Duik de wereld van yoga in

Onbeperkt online Yoga-en meditatielessen voor in je eigen huis. Word sterker, leniger, gezonder en mentaal sterker met deze wereld van yoga.
Mindfulness

Mindfulness

Een interessante cursus waarbij je in een paar minuten per dag alles over Mindfulness leert. Hierdoor ga je van chaotisch en gestrest naar een gevoel van rust.