Alles over zwemmen, aquasporten & 50+ trainingen in het water

AquaBootcamp

AquaBootcamp

Man tijdens AquaBootcampZoals bij alle aquasporten is ook de natte Bootcamp afgeleid van de droge variant. Tijdens een les AquaBootcamp voert u op een intensieve manier verschillende oefeningen met en zonder materialen uit. Maar het zijn niet de materialen die u gewend bent bij de andere aquasporten! Want zo worden er bij AquaBootcamp nog weleens autobanden, touwen en zelfs kleding gebruikt.

Bij AquaBootcamp zult u op intensieve wijze de oefeningen combineren. Zo wisselt u staande bewegingen af met liggende. Duwt u uzelf vanaf de kant weg en rent weer terug. Of doet u pittige beenoefeningen afgewisseld met intensieve springoefeningen. Naast deze wisseling van posities is er meestal ook een ‘punch en kick onderdeel’. U voert op hoog tempo verschillende boksoefeningen uit en combineert deze met trapbeweging.

 

 

AquaBootcamp is niet overal beschikbaar

AquaBootcamp is dus een zeer intensieve training in het water, die niet te vergelijken is met een andere aquasport. Deze sport wordt nog niet heel veel in Nederland aangeboden, maar naar verwachting zal het aantal locaties wel gaan groeien. Omdat deze sport nog vrij nieuw is kunnen de lessen per aanbieder dan ook erg verschillen.

 

Wellicht interessant voor jou

Om met meer resultaat je doelen te bereiken

Of u nu met een AquaBootcamp wilt afvallen, meer spiermassa gaat opbouwen of jezelf gewoon fitter wilt voelen; wij helpen u hier graag bij! Ga zelf met onze speciale producten, zoals de Sportbibliotheek, de zwemschema’s of onze e-books aan de slag en behaal meer resultaat dan ooit tevoren!

Aan de slag met zwemmen & aquasporten

Wat wil jij voor doelen bereiken?

Zwemmen & aquasporten zijn geweldig voor je gezondheid. Bekijk op de Sportbibliotheek welke sportdoelen jij kunt gaan bereiken.

Algemeen welbevinden

♦ Conditie opbouwen

♦ Effectief afvallen

♦ Zelfvertrouwen vergroten

♦ Stresshantering

♦ Spiermassa opbouwen

♦ Schoonheidsideaal


Naar top